Att ringa bitterfi**a till receptionist på 11414!!!

2014-12-22 / 07:19:06
Jag var tvungen att ringa 11414 (polisen) då jag inte tyckte det var en större grej för att ringa 112 för en liten brand i närheten av mig,  polisen till receptionist var väl inte så jätte trevlig men jag ringde iaf dit av en anledning eftersom man är en god medborgare i detta land, strunt samma otrevligt som fan säger hon du får ringa 112 och slänger sedan på luren..
Aha sur fi**a som inte fått något på länge tänkte jag för mig själv om jag ska vara ärlig ;). 
Såklart ringer jag dem på 112 och får prata med en trevlig kille med en trevlig dialekt. Och han ringde även upp mig när samtalet bröts och frågade då om jag kunde klä på mig och gå ut i detta skitväder och se om det var någon bil eller liknande som brann, sagt och gjort med honom i mobilen hela tiden(ifall något skulle hända sa han), under tiden till platsen frågade jag om det var flera som hade ringt då det är en väl trafikerad väg, men tydligen hade ingen bilist sätt detta, men jag som står ett antal hundra meter därifrån ser det. Hmm skumt tyckte jag när jag vet att det åkt ett flertal bilar förbi när jag stod och rökte utanför dörren.
Strunt samma!!!!
Jag fann platsen och hann vara där i ca en minut och sedan kom brandmännen och då gick jag hem igen och såklart tackade jag för samtalet. 


kanske lägger upp bild på det senare,

Men nu ska jag försöka sova i två timmar till:) Puss och godnatt...

(0) kommentarer Kategori: / länk